Brad de Craciun 360 cm "feerie rustica"

3,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B16-360
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Iubesti sarbatorile de iarna si iti doresti sa aduci spiritul Craciunului in spatiul tau de birouri, dar intr-un stil relaxat, plin de caldura si lipsit de pretentiozitate? In acest caz, iti recomandam bradul de Craciun "feerie rustica", a carui silueta va inviora interiorul unde este amplasat, prin podoabele traditionale si coloritul fermecator.

Am impodobit bradul profesional "feerie rustica" in nuante calde de rosu, auriu si bej, care contrasteaza placut cu fundalul cetinilor verzi, puse in valoare de un set de globuri asortate, sclipitoare, aninate in coroana bogata. In plus, in acest brad de Craciun am utilizat numeroase podoabe din rattan si sisal, datorita carora are un aspect si mai natural.

Ornamentele sub forma de braduti din sisal rosu si coronitele de ilex in aceeasi culoare - elementele specifice sarbatorilor de iarna – transforma bradul artificial "feerie rustica" intr-o prezenta placuta, care recreeaza atmosfera unui Craciun traditional. La acestea se adauga globurile rustice din rattan auriu, dar si alaiul de ingerasi veseli, ce insufletesc ansamblul.

Am completat decorul acestui brad deosebit cu stelute din nuiele aurii. De asemenea, varful l-am marcat printr-o stea asortata, de dimensiuni mai mari, care il va ajuta pe Mos Craciun sa gaseasca mai usor drumul. In acest brad ii vei intalni chiar si pe renii Mosului, gata sa porneasca intr-o noua misiune de distribuire a cadourilor. Vixen, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donner si Prancer, avadu-l in frunte pe celebrul Rudolf, inveselesc bradul si amintesc de basmele frumoase ale copilariei. Imaginea lui Mos Craciun care zboara intr-o sanie trasa de reni a luat nastere la inceputul secolului al XIX-lea datorita unei povesti.

Pentru a echilibra ornamentele am folosit o ghirlanda si o panglica in carouri cu rosu si verde, care intregesc aspectul rustic al acestui brad de Craciun.

Desi decorat cu accesorii rustice, bradul de Craciun "feerie rustica" emana si eleganta datorita formei estetice, fara cusur, cu ramuri bine proportionate. Coroana sa nu se va scutura si isi va mentine aspectul proaspat pe toata durata expunerii, iar curatenia nu va fi o problema. Impodobit cu gust, acest brad se va potrivi foarte bine intr-un spatiu de birouri decorat clasic, unde predomina lumina calda.

Alte fotografii (4)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook