Brad de Craciun 360 cm "iarna fara zapada"

3,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B09-360
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Iarna este anotimpul in care natura incremeneste sub albul zapezii, iar peisajele capata o alura de basm. Craciunul vine sa coloreze in bucurie, caldura si entuziasm aceasta perioada, aducand un plus de eleganta albului stralucitor al iernii. Inspirati de aceasta imagine, am impodobit bradul de Craciun "iarna fara zapada" cu elemente rafinate, in tonuri regale de auriu si aramiu, pentru a simboliza ambianta festiva a sarbatorilor.

 

Punctul de atractie din bradul de Craciun "iarna fara zapada" este reprezentat de zanele inaripate, cu rochii vaporoase de matase, care au poposit printre crengi, invaluindu-le in stralucire. O prezenta delicata si incantatoare, zanele vor conferi un plus de farmec ansamblului si vor fi gazdele petrecerilor de Craciun. Alaturi de ele, florile de Poinsettia Steaua Craciunului, cu petale aramii, contribuie la atmosfera de sarbatoare, inveselind acest brad prin culoarea lor speciala. Provenind din Mexic, Poinsettia este o planta decorativa nelipsita din ornamentele de Craciun. Are frunzele dispuse sub forma de stea, iar cele din varf se coloreaza in rosu, galben sau alte nuante.

 

Coroana bogata a bradului este imbracata in numeroase podoabe sclipitoare, sub forma de conuri si globuri aurii si ingerasi voiosi. O panglica fina, aurie, se strecoara printre ramuri, definitivand decorul acestui pom de Craciun deosebit de somptuos.

 

Prin accesorii si paleta de nuante, bradul de Craciun "iarna fara zapada" va completa cu distinctie un spatiu de birouri cu decoratiune clasica. Auriul si aramiul ies placut in evidenta pe fundalul cetinilor verzi, astfel ca acest brad se va face remarcat indiferent daca incaperea unde va fi amplasat este dominata de o lumina rece sau de una calda.

 

Fiind lucrat din materiale rezistente, bradul profesional "iarna fara zapada" isi va mentine forma fara probleme pe toata durata expunerii, indiferent de temperatura ambientala. Are o silueta simetrica si ramuri estetice, fara goluri, care nu se vor scutura si nu vor lasa ace in jur. Daca iti doresti un brad ecologic, impodobit cu accesorii de efect, in magazinul nostru ai o gama foarte variata din care sa alegi, astfel ca la fiecare Craciun spatiul tau de birouri va avea un decor diferit, fara prea multa bataie de cap.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook