Brad de Craciun 360 cm "Amintiri de la patinaj"

3,890 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B19-360
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Cand ai privit ultima data cerul intr-o noapte cu stele de pe patinoar? Cand ai ridicat ochii in sus de la agitatia zilnica si te-ai uitat departe in noapte, incercand sa gasesti printre perdeaua de stele Carul Mare sau alte constelatii? Pentru ca ne place sa admiram misterele naturii, ne-am lasat inspirati de magia unui cer instelat si am impodobit bradul de Craciun "noapte instelata" cu accesorii stralucitoare, ce vor conferi farmec oricarui interior pe care acest pom il va decora.

Elegant si sobru, bradul de Craciun "Amintiri de la patinaj" este dominat de accesorii argintii si negre, ce simbolizeaza tainele unei nopti de iarna. Printre cetinile verzi am aninat globuri argintii, simple sau cu oglinzi, ca niste bulgari pretiosi de zapada, precum si ornamente sub forma de braduti, clopotei si turturi. Am completat decorul bradului cu o ghirlanda de beteala argintie cu accente de negru, iar varful l-am pus in valoare printr-un mini-brad, care marcheaza placut forma simetrica a ansamblului.

Totusi, am simtit nevoia unei pete de culoare, asa ca am folosit si un set de globuri rosii pentru a insufleti bradul si a-i conferi ceva din veselia si entuziasmul sarbatorilor de iarna. La cerere, le putem inlocui cu globuri turcoaz, astfel incat sa se armonizeze cu design-ul din biroul tau.

Nu am vrut sa incarcam bradul de Craciun "Amintiri de la patinaj" cu prea multe ornamente, pentru ca si ramurile verzi, deosebit de bogate, sa poata iesi in evidenta. Fiind un brad artificial, realizat din materiale de calitate si impodobit cu accesorii atent alese, acesta isi va pastra aspectul proaspat pe toata perioada expunerii sale, indiferent de temperatura ambientala. Un alt mare avantaj al brazilor profesionali este ca nu iti vor da batai de cap la curatenie, deoarece nu se scutura, iar cetinile lor raman la fel de ingrijite ca in ziua in care pomul a fost montat.

Datorita coloritului predominant sobru si a siluetei impunatoare, bradul de Craciun "Amintiri de la patinaj" va decora cu distinctie si solemnitate spatiul de birouri unde va fi amplasat, in acelasi timp aducand cu sine farmecul iernii. Se va potrivi foarte bine atat intr-un interior dominat de lumina calda, cat si intr-unul cu lumina fluorescenta.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook