Brad de Craciun 360 cm "stele si fluturi"

3,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B41-360
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Decorat in nuantele traditionale ale Craciunului, rosu si auriu, cu ornamente specifice sarbatorilor de iarna, bradul de Craciun "stele si fluturi" de 450 cm. va iesi in evidenta prin silueta impozanta si coloritul optimist.

 

Am impodobit acest brad in stil traditional rustic, dar am folosit si elemente ce ii confera eleganta, punand in valoare coroana bogata, impresionanta prin simetrie si estetica. In bradul de Craciun "pajistea cu reni si flori" vei gasi funde mari rosii, cu panglici lungi, ce imbraca uniform ramurile, globuri sferice, ca niste bulgari de zapada aurita, stele si comete lucrate cu grija din nuiele aurii, figurine decorative realizate de asemenea din nuiele, precum si flori rosii de Poinsettia Steaua Craciunului, dispuse in mici buchete. Un set de stelute rosii completeaza decorul, armonizandu-se cu restul podoabelor.

 

Rosul si auriul reprezinta un cuplu clasic pentru decoratiunile de iarna, simbolizand vitalitatea, bucuria si pasiunea. Impreuna aduc un aer de rafinament ansamblului, detasandu-se placut pe fundalul cetinilor verzi.

 

Un grup de reni din nuiele aurii s-a camuflat printre crengi, gata sa plece in misiune. Bradul de Craciun "stele si fluturi" gazduieste renii lui Mos Craciun, care il ajuta in fiecare an la impartirea cadourilor. Povestea spune ca sania Mosului este trasa de noua reni voiosi: Vixen, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donner si Prancer, avandu-l in frunte pe Rudolf, renul cu nas rosu, care lumineaza drumul.

 

Pentru a definitiva decorul acestui brad, am asezat la baza sa cateva gardulete din nuiele, iar varful l-am marcat printr-o stea aurita, ce echilibreaza silueta mareata. Nu am mai utilizat beteala sau ghirlande pentru ca ornamentatia colorata sa fie mai vizibila.

 

Tot decorul bradului este asortat si foarte bogat, astfel ca reprezinta o alegere inspirata pentru cei care doresc sa se bucure de un pom de Craciun plin de farmec, care emana bucurie si voie buna.

 

Avand o inaltime de 360 cm, bradul de Craciun "stele si fluturi" se va potrivi foarte bine intr-un spatiu vast, de exemplu un hol sau un atrium. Acest brad va aduce cu sine magia si entuziasmul sarbatorilor de iarna in interiorul pe care il va decora.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook