Brad de Craciun 360 cm "rustic"

3,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B08-360
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pentru aceia care isi amintesc cu drag de sarbatorile de iarna petrecute la bunici, la tara, am impodobit un brad de Craciun in stil rustic, care va aduce o atmosfera festiva in spatiul de birouri unde va fi amplasat. Bradul de Craciun "rustic" se remarca prin accesoriile in nuante traditionale de rosu, verde si auriu, ce vor da o nota relaxata si calda interiorului.

In bradul de Craciun "rustic" am asezat sosete din pasla rosie, tocmai bune pentru ca Mos Craciun sa lase cadourile. Stelele si cometele din rattan auriu creeaza o ambianta magica, silueta si culoarea lor armonizandu-se perfect cu cetinile verzi. Un stol de fluturi aurii, cu aripile larg deschise, a poposit in acest brad pentru a-i da un plus de delicatete. Fluturii sunt insotiti de cativa ingerasi ce vestesc bucuria Craciunului. In acest pom vei gasi si ornamente sub forma de braduti din pasla vernil, cu mici decoratiuni.

Florile de Poinsettia Steaua Craciunului, intr-o nuanta vesela de rosu, contribuie la aspectul de iarna al bradului. Poinsettia este una din plantele cel mai des folosite in decorurile de Craciun, culoarea sa simbolizand entuziasmul, pasiunea si energia. Originara din Mexic, planta a devenit populara in anii 1960, iar numele sau provine de la primul ambasador al Statelor Unite ale Americii in Mexic, Joel Roberts Poinsett. Planta are frunzele superioare dispuse in forma de stea, acestea colorandu-se in rosu, galben, roz etc.

Dintr-un brad de Craciun nu puteau lipsi globurile. Am impodobit bradul profesional "rustic"  cu un set de globuri asortate, ce sclipesc printre ramuri. Aurii, rosii sau vernil, acestea confera farmec si culoare ansamblului.

Panglica in carouri cu rosu si verde intregeste aspectul traditional al bradului de Craciun "rustic", completand coroana bogata. Varful l-am marcat printr-un brad de rattan auriu, ce pune in valoare conturul simetric al pomului, cu o coroana frumos proportionata. Fiind lucrat din materiale de calitate, acest brad artificial isi va mentine forma pe toata perioada sarbatorilor de iarna, fara sa necesite ingrijiri speciale.

Prin colorit si podoabe, bradul de Craciun "rustic" va decora cu succes un spatiu de birouri amenajat in nuante naturale, cu lumina calda.

Decorul "rustic" se poate monta pe un brad de Craciun profesional de inaltime 360 cm.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook