Brad de Craciun 360 cm "stelele craciunului"

3,890 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B29-360
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pentru cei care iubesc zapada si se bucura din plin de farmecul anotimpului rece, am impodobit un brad de Craciun profesional in nuantele clasice ale sarbatorilor de iarna, in stil traditional scandinav, de inspiratie rustica. Bradul de Craciun "stelele craciunului" se va face remarcat prin ornamentele de efect, rosii si albe, in ton cu spiritul festiv al acestei perioade.

Rosul este culoarea simbol a Craciunului, simbolizand pasiunea, bucuria, iubirea si vitalitatea. In contrast cu albul pur, rosul mobilizeaza si indeamna la actiune, fiind o nuanta vie, energizanta.

Printre cetinile bradului ies in evidenta stelele mari, rosii, al caror contur imbraca elegant coroana verde. Alaturi de acestea, cometele albe vestesc o noapte magica, in care dorintele pot deveni realitate. Fulgii albi de nea, cu un contur dantelat, contribuie la atmosfera de iarna si te duc cu gandul la o ninsoare linistita, care imblanzeste gerul si transforma orice spatiu intr-un peisaj de basm.

Am impodobit bradul de Craciun "stelele craciunului" cu un set de globuri argintii, sferice, ca niste bulgari pretiosi de nea, si cu podoabe sub forma de turturi eleganti. Le-am alaturat cateva globuri verzi, armonizate cu cetinile bogate, precum si cateva conuri ninse, pentru un plus de naturalete.

In acest brad au poposit si spiridusii Craciunului, care insufletesc atmosfera cu voiosia lor. Imbracati in haine asortate, albe si rosii, ei sunt gata sa dea o mana de ajutor Mosului in distribuirea cadourilor. In varful bradului sta insusi Mos Craciun, cu vesmintele ninse si sacul plin de daruri, iar silueta sa pune in valoare coroana simetrica.

Am definitivat decorul acestui brad cu o beteala alba, pufoasa care imbraca ramurile asemenea unui strat de zapada si cu o panglica din organza, cu modele rafinate de rosu si alb, pentru a echilibra accesoriile.

Datorita coloritului sau, bradul de Craciun "stelele craciunului" va decora cu succes un interior amenajat modern, dar se va integra placut si intr-unul traditional. Indiferent daca spatiul tau de birouri este dominat de o lumina calda sau de una rece, acest brad cu aer vesel va aduce cu sine o ambianta festiva, iar cadourile nu se vor lasa mult asteptate.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook