Brad de Craciun 450 cm "flori de nea"

4,990 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B06-450
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pentru cei care iubesc albul iernii, zapada, gheata si nu se tem de frig, am impodobit un brad cu flori albe, ca de nea, ce va aduce atmosfera eleganta a anotimpului rece in spatiul de birouri unde va fi amplasat. Bradul de Craciun "flori de nea" se remarca prin somtuozitate si rafinament, dar si prin silueta impunatoare, fiind foarte potrivit pentru a decora interioarele vaste, cum ar fi un hol sau un atrium.

 

Simbolizand inocenta, pacea si blandetea, albul aduce liniste si tempereaza exuberanta celorlalte nuante; mai este asociat cu adevarul si compasiunea. Noi l-am folosit in acest brad profesional pentru a semnifica zapada si peisajele feerice ale iernii.

 

In bradul de Craciun "flori de nea" am asezat ornamente albe si argintii, astfel ca acesta pare impodobit cu zapada pufoasa, ce pune in valoare coroana bogata, de un verde placut. Un set de globuri sclipitoare, decorate cu modele argintii, imbraca ramurile din varf pana la baza, alaturi de accesoriile sub forma de clopotei voiosi, de coronitele de Craciun albe, de ingerasii ce se bucura de venirea sarbatorilor si de luminitele magice.

 

Renii lui Mos Craciun fac un popas in acest brad maiestuos, in drumul spre casele copiilor cuminti, care vor primi cele mai dorite cadouri.

 

La baza coroanei am asezat cateva gardulete argintii, care contureaza forma simetrica a pomului, in timp ce varful l-am marcat printr-o stea stralucitoare.

 

Pentru a conferi un plus de delicatete acestui brad, am folosit mai multe funde cochete, create dintr-o panglica fina, cu model de iarna, in tot cu celelalte ornamente. Florile de Poinsettia Steaua Craciunului si-au luat si ele straie albe pentru a completa decorul pomului. Ele definitiveaza cu distinctie ansamblul, astfel ca nu a mai fost nevoie de beteala sau alte panglici.

 

Oricat de mult ne-a placea zapada, ne-am dorit sa dam si mici accente de culoare bradului profesional "flori de nea", astel ca am strecurat printre ramuri si un set de globuri rosii, sferice, perfecte pentru a simboliza energia si jovialitatea Craciunului. La cerere, le putem inlocui cu unele albastre, daca vrei ca acest brad sa transmita o ambianta mai rece, misterioasa.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook