Brad de Craciun 450 cm "fundite si reni"

4,990 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B01-450
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pentru cei care isi doresc un brad de Craciun in stil rustic, cu elemente si culori traditionale, bradul "fundite si reni" reprezinta o alegere inspirata. Decorat cu nuante vesele de rosu si auriu, acest pom se va face remarcat datorita inaltimii impozante si a podoabelor sale bogate, in ton cu ambianta magica a Craciunului.

Simbolizand energia, pasiunea si entuziasmul, rosul este una dintre culorile preferate ale sarbatorilor iernii. I-am alaturat auriul luminos, care confera stralucire si eleganta oricarui ansamblu. Impreuna, aceste doua nuante invaluie cu naturalete cetinile si le pun in valoare coloritul.

Coroana falnica a bradului de Craciun "fundite si reni" este impodobita cu stele rosii si fundite cochete asortate. Un alt set de fundite, realizate din nuiele aurii, imbraca ramurile verzi cu delicatete. Lor le-am alaturat cununi cu ingerasi aurii si alte figurine decorative din nuiele. Renii din nuiele sunt un element inedit in acest brad, ei fiind gata sa-l ajute pe Mos Craciun la distribuirea cadourilor. Povestea spune ca sania Mosului este trasa de noua reni zburatori, avandu-l in frunte pe Rudolf cel cu nasul rosu. Renii din acest brad se antreneaza pentru zborul de Craciun sarind peste garduletele asezate in partea de jos a coroanei.

In varful bradului sta insusi Mos Craciun cu barba alba, avand hainele asortate cu restul accesoriilor. Am preferat sa lasam pomul de Craciun "fundite si reni" fara globuri sau beteala pentru a nu-l incarca si pentru ca funditele rosii sa iasa mai bine in evidenta.

Avand o inaltime de 450 cm, acest brad se va potrivit foarte bine intr-un spatiu mare, de exemplu un hol sau un atrium, unde va aduce spiritul festiv al sarbatorilor de iarna. Decoratiunile sale bogate vor pune in valoare un spatiu luminat cald, insa vor lasa o impresie placuta si intr-unul cu lumina rece, fluorescenta.

Fiind realizat din materiale de calitate, bradul profesional "fundite si reni" nu are nevoie de o ingrijire speciala, fiind simplu de intretinut. Coroana sa estetica, simetrica isi va pastra forma pe durata sarbatorilor de iarna fara sa lase in jur ace sau mizerie, iar crengile vor ramane la fel de verzi indiferent de temperatura ambientala.

Alte fotografii (3)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook