Brad de Craciun 450 cm "iarna zanelor"

4,990 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B27-450
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Inspirati de magia si eleganta sarbatorilor de iarna, am impodobit un brad de Craciun somptuos, in ton cu spiritul festiv al acestei perioade. In bradul profesional "iarna zanelor" am imbinat auriul si albul, care impreuna formeaza o pereche inedita, iar pentru o tenta de culoare am adaugat cateva accente de rosu.

Plin de eleganta si delicatete, bradul de Craciun "iarna zanelor" iese in evidenta prin siluetele diafane ale printeselor inaripate, cu rochii lungi de matase, care imbraca cetinile verzi in stralucirea sarbatorilor. Vesmintele lor sunt decorate cu modele aurii, asortate cu aripile larg deschise. Gingasia zanelor este armonizata de florile de Poinsettia Steaua Craciunului, cu petale aurii si albe. Fundele mari, aurii completeaza alura rafinata a bradului, alaturi de pleiada de stele sclipitoare si de fulgii de nea fini prinsi in coroana bogata. Un alai de ingerasi aurii canta bucuria iernii si insufletesc acest brad special.

Un set de globuri cu paiete aurii se alatura atmosferei efervescente din acest brad, alaturi de globurile de un auriu mat. Auriul este simbolul luxului, al extravagantei si al prosperitatii, fiind utilizat cu precadere de nobili, regi si conducatori. In bradul nostru, el confera un aer princiar ansamblului. Auriului i-am alaturat un rosu mat, prin cateva globuri in culoarea-simbol a Craciunului.

In varful bradului am asezat un inger maiestuos, in vesminte asortate cu cele ale zanelor, care marcheaza coroana simetrica si pune in valoare statura impozanta a pomului. Nu am folosit beteala sau ghirlande de organza tocmai pentru a lasa podoabele sa se faca remarcate pe fundalul verde al ramurilor. Datorita materialelor de calitate din care este realizat, acest brad isi va mentine forma perfecta pe toata durata expunerii si nu se va scutura. Astfel, te vei putea bucura de farmecul sarbatorilor de iarna la tine in birou fara prea mare bataie de cap si fara sa ai o grija suplimentara la curatenie.

Decorat in stil elegant, bradul de Craciun "iarna zanelor" va aduce un aer modern in spatiul de birouri in care va fi amplasat. Grandios si stralucitor, acesta se va potrivi foarte bine in orice fel de interior, indiferent de lumina dominanta.

Alte fotografii (3)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook