Brad de Craciun 450 cm "rosu vibrant"

4,990 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
B04-450
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pentru cei care isi doresc sa aduca farmecul sarbatorilor de iarna in spatiul propriu de birouri si sa se bucure de prezenta unui brad de Craciun traditional, impodobit cu ornamente in culori specifice, bradul "rosu vibrant" poate fi o alegere potrivita.

 

Am impodobit bradul de Craciun "rosu vibrant" cu accesorii pline de fantezie, rosii si aurii, care ii pun in valoare coroana simetrica si ramurile bogate. Rosul este culoarea energiei, a succesului si pasiunii, stimuleaza si indeamna la actiune, fiind in acelasi timp si unul dintre simbolurile Craciunului. In schimb, auriul este asociat cu bogatia, proasperitatea si vitalitatea, iar stralucirea si eleganta sa se potrivesc de minune cu spiritul festiv al sarbatorilor. Impreuna, aceste doua culori contureaza o ambianta magica, incarcata de buna dispozitie si entuziasm.

 

Am decorat pomul "rosu vibrant" cu multe podoabe sub forma de flori de Poinsettia Steaua Craciunului rosii, care se detaseaza placut pe fundalul cetinilor verzi. Globurile rosii si aurii aduc un plus de rafinament, in timp ce accentul jovial este dat de podoabele sub forma de acadele-bastonase, decorate cu gust, ce amintesc de bunatatile copilariei. Se pare ca aceasta forma a acadelelor specifice Craciunului dateaza din secolul al XVII-lea, fiind o reproducere a unui toiag de pastor.

 

Atmosfera de poveste a acestui brad special este completata de figurinele – printi, care confera mister ansamblului. Pentru mai mult dinamism, am adaugat printre cetini buchetele de fire rosii, asemenea unor focuri de artificii. Luminitele de Craciun sclipesc vesele printre celelalte accesorii, completand aspectul feeric al bradului de Craciun "rosu vibrant". Datorita bogatiei ornamentelor, am decis sa nu mai folosim beteala sau panglici. Varful l-am marcat prin silueta unui print, invesmantat in straie rosii de sarbatoare.

 

Prin colorit si ornamentatie, bradul de Craciun "rosu vibrant" va aduce bucuria iernii in interiorul in care va fi amplasat. Se va potrivi foarte bine atat intr-un spatiu de birouri decorat clasic, cat si intr-unul modern. Lucrat din materiale de calitate, acesta isi va pastra aspectul si nu se va scutura, indiferent de durata expunerii si de temperatura ambientala. In plus, este usor de intretinut si nu va pune probleme la curatenie.

 

 

 

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook