Brad de Craciun 210 cm -"ambra fina"

1,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
020
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Culoarea chihlimbarului ne-a servit drept sursa de inspiratie pentru a decora bradul de Craciun “ambra fina”. Chihlimbarul, cunoscut si sub denumirea de ambra galbena, are o nuanta blanda, asemanatoare caramelului, si impresioneaza prin eleganta, fiind o piatra des utilizata la crearea unor bijuterii de efect. Aceasta tenta galben-miere se potriveste foarte bine in compania cetinilor verzi, astel ca rezultatul este un brad cu o alura de rafinament si stralucire.

In bradul “ambra fina” am asternut ornamente bogate si variate, pe masura maretiei sale. Printre ramuri isi fac loc flori luxoase de catifea, globuri cu un glitter fin de culoare bej si decoratiuni din organza cu forme extravagante. Stelele de gheata vin cu un plus de distinctie, iar ingerasii aurii insufletesc atmosfera cu veselia lor caracteristica. Dinamismul ansamblului este asigurat de buchete de stelute si bobite aurii, care dau impresia ca bradul erupe de bucurie, imprastiind picuri de lumina in jur.

O panglica lata din organza fina, de culoarea ambrei, invaluie bradul si-l echilibreaza cu gratie, asemenea unor valuri de caramel moale. Panglica urca usor pana in varf, de unde vegheaza un inger delicat, imbracat cu haine in nuante de ambra si auriu, in ton cu atmosfera festiva a sarbatorilor de iarna. Are aripile larg deschise si vine cu un mesaj de pace si iubire, indemnand oamenii sa anine in brad cat mai multe fapte bune.

Invesmantat in culori naturale si calde, bradul de Craciun “ambra fina” va completa cu distinctie un spatiu de birouri decorat cu lemn si va sclipi placut indiferent de lumina in care este expus. Culorile sale ies din tiparul traditional al brazilor de Craciun si ii scot in evidenta silueta perfecta. Este o alegere inspirata pentru cei care isi doresc un brad elegant, dar care in acelasi timp sa degaje prietenie si deschidere si sa nu fie foarte pretentios sau greu de intretinut.

Fiind un brad artificial, are avantajul crengilor bogate si simetrice, care acopera uniform trunchiul fara a lasa goluri inestetice. Este realizat din materiale de calitate si isi pastreaza aspectul pe toata durata utilizarii. Suportul ii confera stabilitate, astfel ca nu exista pericolul sa se dezechilibreze.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook