Brad de Craciun 210 cm -"eleganta de bordeaux"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
032
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Situata in partea de sud-vest a Frantei si scaldata de apele Atlanticului, regiunea Bordeaux este renumita pentru vinurile sale de calitate, cu peste 100.000 de hectare acoperite cu vita de vie si o veche traditie in domeniu. Majoritatea vinurilor produse in Bordeaux se obtin din struguri Merlot si Cabernet Sauvignon, atent selectionati, avand o culoare senzuala de rosu inchis – rubiniu si arome din cele mai variate, de flori, fructe de padure, trufe, lemn etc. Din sticlele distinse de vin de Bordeaux se revarsa un mozaic de gusturi, care reprezinta o incantare completa pentru simturi.

Nuanta imbietoare a vinului de Bordeaux ne-a inspirat si pe noi la crearea bradului de Craciun “eleganta de bordeaux”, pe care l-am impodobit cu accesorii pretioase, specifice sarbatorilor de iarna, cu un aer regal, la fel ca un pahar de vin rosu sec. Prin eleganta si somptuozitatea sa, culoarea bordeaux aduce un plus de rafinament in alura bradului, fiind in ton cu spiritul festiv al iernii. Tonurile de auriu si bordeaux, prezente in paleta de culori a Craciunului, fac din acest brad o alegere inspirata pentru cei care isi doresc un brad traditional, dar cu o tenta accentuata de eleganta si stralucire.

Cetinile bogate sunt invesmantate in organza fina, cu textura si nuanta vinului de Bordeaux, care curge elegant printre celelalte podoabe. Globurile grena cu paiete sclipitoare, florile de Steaua Craciunului, ingerasii aurii, stelutele pline de veselie si figurinele de catifea sub forma de clovni si spiridusi s-au reunit pentru a invalui acest brad intr-o atmosfera magica, de sarbatoare. Asemenea unei plase de prins vise, o panglica dantelata aurie pune in valoare silueta bradului si crengile sale bogate. Varful este marcat printr-un inger cu aripile deschise si invesmantat in haine elegante, in aceleasi nuante de auriu si bordeaux.

Fiind un brad artificial, nu va lasa in urma sa ace, pastrandu-si forma intacta pe toata durata expunerii, indiferent de temperatura din incaperea unde este amplasat.

Datorita culorilor si ornamentelor luxuriante care il imbraca, bradul de Craciun “eleganta de bordeaux” constituie o optiune potrivita pentru spatiile de birourui cu lumina calda, unde acesta va iesi cu siguranta in evidenta.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook