Brad de Craciun 210 cm "flori la Venetia"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
064
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Fascinati de exuberanta si eleganta Carnavalului de la Venetia, am impodobit un brad cu accesorii in nuante de crem, care imbina tema sarbatorilor de iarna cu cea a celebrului eveniment. Bradul de Craciun “flori la Venetia” iese in evidenta prin trandafirii mari si mastile specifice Carvanalului, ce completeaza globurile si celelalte ornamente festive.

Carnavalul de la Venetia insufleteste in fiecare an pietele si strazile micului oras italian, care se umple de exuberanta si masti colorate, intr-o euforie de concerte, baluri, parade de costume si alte manifestari artistice pline de sarm. Evenimentul are in spate o bogata traditie culturala si istorica, originile sale fiind in vechile ritualuri de trecere de la iarna la primavara. Acesta mobilizeaza mii de oameni inca din secolul al XIII-lea, cand a avut loc prima editie atestata in documentele oficiale. Initial, rolul mastilor era acela de a ascunde chipurile participantilor, iar o data cu ele si inegalitatile sociale, astfel ca pentru cateva zile oamenii se puteau manifesta liberi, fara sa se simta intimidati de diferentele de clasa. In prezent, mastile si costumele confera un plus de culoare Carnavalului si intretin o atmosfera de mister.

In bradul nostru, mastile venetiene dau o nota de finete si distinctie, nuanta lor crem-aurie armonizandu-se cu trandafirii rafinati care pun in valoare cetinile bogate. Globurile aurii si cele acoperite de paiete ciocolatii sunt asortate perfect, in timp ce panglica de brocart crem cu detalii aurii fuzioneaza spiritul Craciunului cu cel al carnavalului venetian, intr-un melanj de gratie, bucurie si gingasie. Din varful bradului vegheaza un inger cu aripile deschise, ce poarta vesminte crem si aurii, simbolizand pacea si solemnitatea Craciunului. Prezenta sa blanda contribuie la ambianta relaxanta ce pluteste in jurul acestui brad.

Daca nu ai ajuns la Venetia in timpul Carnavalului, poti folosi acest brad artificial pentru a te bucura de magia evenimentului si a aduce un pic din eleganta si pasiunea sa in propriul spatiu de birouri. Impodobit simplu, in nuante calde de crem si auriu, bradul de Craciun “flori la Venetia” va decora placut orice tip de incapere, indiferent de stil, lumina sau culorile care o imbraca, fiind o prezenta discreta, dar fermecatoare.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook