Brad de Craciun 210 cm -"gheata albastra"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
009
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Brad de Craciun impodobit, tema "Gheata albastra"

Daca iubesti albastrul si ti-ai dori sa il regasesti in bradul de Craciun, avem o surpriza placuta pentru tine! Desi nu este tocmai o culoare in spiritul sarbatorilor de iarna, dominate de rosu sau auriu, ne-am gandit sa cream un brad special, cu accesorii de un albastru rece, solemn, echilibrat cu argintiu si alb pur.

Bradul de Craciun “gheata albastra” aminteste de feeria peisajelor inghetate, incremenite in loc sub gerul de iarna. Este un brad clasic, simplu, fara artificii de decorare, care ii va incanta pe iubitorii anotimpului rece si pe cei care isi doresc sa aduca in propriul spatiu de birouri un crampei din farmecul iernii.

Prin aerul festiv pe care il degaja, acest brad te duce cu gandul la un vals lent dansat pe strazile Vienei, intr-o atmosfera de poveste, sau la un concert de Craciun cu muzica clasica, de care te bucuri alaturi de cei dragi.

Desi predomina albastrul, bradul nu este unul posomorat, ci dimpotriva! Cetinile sale sunt inviorate de o serie de accesorii sclipitor de jucause: globuri mai mici sau mai mari, argintii sau albastre, rotunde sau sub forma de inimioare, o suita de fundite cochete de un argintiu stalucitor, alaturi de ingerasi voiosi. Finetea crengutelor argintii, parca inghetate, completeaza celelalte ornamente specifice bradului de Craciun. Picaturi de armonie si magie danseaza printre acele verzi, iar in varf scanteiaza o stea argintie, simbolizand puritate si speranta - sentimente care ne incalzesc inimile in perioada sarbatorilor.

Silueta bradului “gheata albastra” este mangaiata de o panglica generoasa de culoare albastra, care inconjoara cetinile si scoate in evidenta eleganta lor maiestuoasa. Aceasta se imbie cu o beteala delicata din organza, de un alb stralucitor, care contrasteaza placut cu taria albastrului.

Avantajul unui brad artificial profesional este ca isi mentine aspectul pe o durata lunga de timp, fara sa necesite ingrijiri speciale. Simetric si cu ramurile bogate, un astfel de brad reprezinta o varianta ecologica pentru spatiile de birouri in care se doreste crearea unei atmosfere de sarbatoare. Datorita culorilor de efect, acest brad este pus in valoare atat intr-o incapere cu lumina calda, cat si intr-una unde predomina lumina rece.

Alte fotografii (3)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook