Brad de Craciun 210 cm -"latte cu caramel"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
024
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Despre caffe latte se spune ca este o bautura a relaxarii si a starii de bine, asa ca nu se putea sa lipseasca de la petrecerile de iarna. Noi am folosit-o pentru a impodobi un brad de Craciun cu aer jovial, care va incalzi ambianta in orice incapere, iar bucuria sarbatorilor se va face simtita din plin! Bradul “latte cu caramel” e o adevarata explozie de buna dispozitie, facandu-se remarcat datorita combinatiei rafinate de culori si a decoratiunilor cu aer festiv.

Ramurile bogate ale bradului sunt acoperite de o multime de ornamente alese cu grija, care ii pun in valoare silueta simetrica.

Caramelul se potriveste perfect cu un strop de cafeniu, asa ca am aninat in bradul de Craciun “latte cu caramel” si o pleiada de podoabe in nuantele apetisante ale ciocolatei amarui: globuri sferice, stele din sisal, fulgi de nea si fluturi eleganti. La petrecere isi aduc contributia si ingerasii cantareti, care ies in evidenta prin nuanta aurie.

O panglica delicata, cu mici buline aurii, alaturi de fasia ciocolatie de organza, imbraca placut spatiul dintre cetini, creand un plus de dinamism, caci petrecerile sunt si despre energie. Buchetele de margelute, adevarate explozii de lumina, contureaza acest brad invaluit in stralucirea Craciunului.

Pentru a echilibra coloristica bradului “latte cu caramel” am atarnat de crengile sale si globuri si flori caramel. Decorul este armonizat prin ingerul feeric din varf, ca sa zaresti de departe locul unde se intampla toata magia. Cu siguranta ca Mos Craciun va dori sa participe la un Caffe Latte cu aer de magie!

Acest brad se potriveste foarte bine intr-o camera decorata cu lemn, in culori calde, unde lucreaza oameni rafinati, iubitori de cafea. Asadar, daca pentru spatiul tau de birouri iti doresti un brad artificial de calitate, care sa exprime exuberanta sarbatorilor de iarna si voiosia Craciunului, bradul impodobit “latte cu caramel” reprezinta o optiune inspirata.

 

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook