Brad de Craciun 210 cm -"liliac de Craciun"

1,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
072
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Pentru aceia care iubesc sarbatorile de iarna, dar sunt cu gandul la delicatetea si caldura primaverii, am impodobit un brad in culorile liliacului, completate de tonuri elegante de auriu. Bradul artificial “liliac de Craciun” se remarca prin gama bogata si variata de ornamente liliachii, care confera un aer regal cetinilor de un verde intens.

Apreciat pentru candoare si pentru parfumul sau fin, liliacul este una dintre cele mai iubite flori ale primaverii si o planta ornamentala cu numeroase semnificatii. Se spune ca mirosul sau poate readuce la viata amintiri ascunse adanc in memorie, care pot fi astfel retraite in detaliu. Deoarece arbustul rezista foarte bine in timp, florile de liliac simbolizeaza traditia si continuitatea. In trecut, ramurile liliacului erau considerate ca fiind salas al spiritelor bune, oferind protectie si indrumare. Poate de aceea liliacul se foloseste ca planta decorativa la nunti si diferite petreceri, aducand cu sine bucurie si buna dispozitie.

Cu acest gand am impodobit si noi bradul “liliac de Craciun”. L-am imbracat intr-o fasie din organza mov, asemenea unei spume fine, care infasoara crengile de sus pana jos intr-o spirala generoasa. Pentru a echilibra paleta de culoare a pomului, am adaugat o panglica aurie, lucrata delicat, care imprumuta ansamblului din stralucirea sa nobila.

Am completat decorul bradului cu podoabe de felurite forme: inimioare cu paiete liliachii, flori gingase din organza, conuri de brad aurii pretioase, precum si o colectie de globuri asortate. In varf am asezat un inger bland, invesmantat in straie sclipitoare, alb-aurii, care contribuie la randul sau la farmecul princiar al acestui brad.

Rafinat si somptuos, bradul de Craciun “liliac de Craciun” iese in evidenta prin abundenta ornamentelor si prin silueta fara cusur. Fiind un brad artificial de calitate, isi va mentine culoarea si textura pe toata durata utilizarii si nu va solicita o atentie deosebita la curatenie. Se potriveste foarte bine in spatiile de birouri invaluite de lumina calda, unde lucreaza oameni optimisti, pasionati de ceea ce fac. Prin accesoriile sale, va aminti celor nostalgici de parfumul imbietor al liliacului si de dulceata primaverii, dar va fi in ton si cu magia sarbatorilor de iarna.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook