Brad de Craciun 210 cm "Craciun luminos"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
090
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Delicat si plin de distinctie, bradul de Craciun “Craciun luminos” este ornat cu decoratiuni in nuante pastelate, fine, care ies placut in evidenta pe fundalul cetinilor verzi. Auriul, albul si bejul domina aceasta aparitie fastuoasa. Daca pentru spatiul tau de birouri iti doresti un brad artificial impodobit elegant, dar discret, fara rosu sau alte culori extravagante, atunci bradul “Craciun luminos" reprezinta o alegere potrivita.

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook