Brad de Craciun 210 cm "poveste de iarna"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
026
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Un brad de Craciun colorat, desprins parca din lumea magica a basmelor! Asa poate fi descris, pe scurt, bradul de Craciun "poveste de iarna". Cu ajutorul unor accesorii bogate, am recreat atmosfera dintr-o padure fermecata, unde si-au dat intalnire personaje de poveste, intr-un decor spectaculos de iarna. Somptuos si plin de fantezie, acest brad se remarca prin texturile diverse de alb, precum si prin coloritul specific iernii (rosu, alb).

Bradul de Craciun "poveste de iarna" aduce in prim-plan animalele de padure, ajutoarele de nadejde ale lui Mos Craciun in livrarea cadourilor. Sunt pregatiti sa duca sania Mosului pe la toate casele unde locuiesc copii cuminti. Deocamdata, ei s-au oprit in acest brad pentru a se bucura impreuna de ambianta fermecatoare a iernii.

Pe langa reni, coroana verde este populata de spiridusi voiosi si ursuleti simpatici, precum si de o gama variata de podoabe in spiritul iernii: bobite rosii de ilex, coronite de iarna dichisite, din nuiele, si conuri de brad ninse.

Globurile din bradul de Craciun "ursuleti in padurea cu ghinde" sunt de mai multe marimi, insa ce au in comun sunt culorile alb si rosu, ce simbolizeaza jovialitatea si entuziasmul acestei perioade. Ele confera un plus de eleganta bradului.

Am definitivat decorul pomului cu o ghirlanda de beteala alba si pufoasa, asezata ca un strat de zapada pe cetinile verzi, ce serpuieste de la baza si pana in varf.

Datorita decoratiunilor si paletei de culori naturale, bradul de Craciun "poveste de iarna" va aduce un aer relaxat si vesel in spatiul de birouri in care va fi amplasat. Se va potrivi foarte bine mai ales intr-un interior unde predomina lumina calda, dar se va integra placut si intr-unul cu lumina rece.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook