Brad de Craciun 210 cm -"vrajitoarele din Ceylon"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
022
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Un ceai cald, cu scortisoara si migdale, baut la gura sobei alaturi de o felie de cozonac pufos… Un scenariu minunat pentru o seara de iarna, nu-i asa? Ne place mult ceaiul, iar aceasta bautura atat de iubita ne-a dat ideea sa decoram un brad de Craciun cu accesorii in nuante blande de bej, auriu si castaniu, carora le-am adaugat un element inedit: un alai de vrajitoare bune.

Bradul de Craciun “vrajitoarele din Ceylon” impresioneaza prin ornamentele de matase sub forma de vrajitoare si prin simetria crengilor bogate, atent impodobite cu decoratiuni fermecatoare in culorile ceaiului.

Te intrebi poate ce legatura exista intre Ceylon, vrajitoare si ceai. Recunoscut la nivel international pentru plantatiile de ceai, Sri Lanka este un stat insular din sudul Asiei, care se scalda in apele Oceanului Indian. Vechea denumire a tarii, Ceylon, se pastreaza inca pentru a desemna diferitele tipuri de ceaiuri cultivate aici, al caror gust este de obicei aspru, foarte aromat, variind in functie de regiune, in timp ce infuzia are o culoare cafeniu-roscata, extrem de imbietoare.

Nu stim daca vrajitoarele din Ceylon apreciaza ceaiul, insa cu siguranta se simt foarte bine in bradutul nostru. Sunt pline de veselie si il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun, iar chipurile lor binevoitoare insufletesc intregul brad. Am mai asezat printre ramuri o suita de flori rafinate in culoarea ceaiului si globuri aurii si ciocolatii, de diferite forme si marimi, care sclipesc jucaus. Buchete de margelute delicate dau un plus de dinamism bradului “vrajitoarele din Ceylon”, iar panglica fina cu buline aurii si fasia eleganta din organza ii contureaza placut silueta. Varful bradului este marcat de un inger invesmantat in straie aurii, ce aduce si mai multa stralucire in alura sa.

Bradul alegoric “vrajitoarele din Ceylon” va fi o prezenta placuta intr-un spatiu de birouri decorat in culori naturale deschise si alintat de lumina calda. Fiind un brad artificial, nu se va deteriora cu trecerea timpului si isi va pastra eleganta pe toata durata utilizarii sale. In plus, nu va pune probleme prea mari la curatenie, iar natura iti va fi cu certitudine recunoscatoare pentru alegerea facuta.

 

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook