Brad de Craciun 210 cm "Dansul fluturilor"

1,590 Lei 0 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
041
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Sarbatorile de iarna ne invita sa celebram veselia, asa ca din oferta noastra de brazi de Craciun nu putea sa lipseasca un brad care se remarca prin culori aprinse, pline de energie si buna-dispozitie. Pentru a-i da o nota originala si a accentua ideea de petrecere, am adaugat si o picatura din atmosfera exuberanta de la un festival celebru in toata lumea: Carnavalul de la Venetia.

Bradul de Craciun “carnaval cu zapada” stilizeaza o tema a unei Venetii ninse in perioada carnavalului si aminteste de euforia prezenta pe strazile micului oras italian in lunile ianuarie – februarie, cand au loc concerte, spectacole, parade si alte manifestari creative. Mastile si costumele, care mai de care mai creative, isi fac loc in cotidian si il imbogatesc cu o infuzie de culoare si entuziasm, pastrand simbolistica arhaica a acestui carnaval, aceea de trecere de la iarna la primavara.

Cu un colorit aparte, bradul “carnaval cu zapada” iese in evidenta prin accesoriile de un rosu intens, contrastand cu accentele suave de alb, care armonizeaza placut silueta verde si ramurile bogate, simetrice ale pomului. Carnavalul venetian este simbolizat prin mastile rosii, atent lucrate, cu aer misterios, care te cheama la distractie. Ele sunt completate de flori in aceeasi nuanta, conturate de slipici vesel si de fire glitterate rosii. Din bradut nu puteau lipsi globurile elegante, de diferite marimi, simple sau in combinatii de rosu si alb. Decorul de Craciun este intregit de fulgii delicati care plutesc printre ramuri, astfel ca iarna este prezenta in toata splendoarea ei in acest brad. O panglica dantelata de culoare rosie se strecoara printre celelalte podoabe si echilibreaza ansamblul, iar varful este marcat printr-o stea impunatoare, asortata cu restul bradului.

Bradul impodobit “carnaval cu zapada” este creat special pentru cei care isi doresc un pom de Craciun in culorile traditionale ale sarbatorilor de iarna, dar vor si un plus de originalitate si inedit. Este un brad artificial de calitate, astfel ca se intretine usor si nu necesita o atentie speciala la curatenie. Acesta va aduce un aer proaspat, plin de vitalitate in orice spatiu de birouri, alaturi de spiritul festiv al Craciunului.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook