Brad de Craciun 210 cm "flori de zapada"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
046
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Un brad clasic, impodobit cu accesorii traditionale, specifice sarbatorilor de iarna, care exprima bucuria Craciunului si vesmintele rafinate de zapada ale naturii pe durata anotimpului rece. Asa poate fi descris pe scurt bradul de Craciun “Flori de zapada”, in ramurile caruia am aninat ornamente in nuante de alb si argintiu, cu accente expresive de rosu.

Prin mixul de accesorii de diferite texturi, bradul “Flori de zapada” este indraznet si gingas in acelasi timp. Pare ca neaua s-a astenut in straturi pufoase pe coroana sa verde, asortandu-se cu atmosfera ca de cristal a iernii. Florile albe de Poinsettia - Steaua Craciunului sugereaza o zapada proaspata, afanata, pe care de-abia astepti sa o mangai cu palmele ascunse in manusi calduroase. Albul nobil si pur scoate in evidenta delicatetea florilor, armonizata cu restul accesoriilor. Ingerasii veseli, globurile argintii sub forma de conuri de brad si bastonasele stralucitoare completeaza ansamblul, conferindu-i un plus de farmec. Bradul este insufletit de globurile de un rosu aprins si stelutele in aceeasi nuanta, care il fac sa para mai voios, marcand elegant cetinile bogate.

O panglica decorativa de Craciun, cu modele albe si argintii, cuprinde bradul cu distinctie din loc in loc, iar silueta simetrica a acestuia este placut accentuata de o stea impozanta, aflata in varf, de asemenea in nuante de argintiu. Fire sclipitoare tasnesc asemenea unor artificii fine dintre crengi, ca o manifestare exuberanta a veseliei si optimismului. Spiritul festiv al Craciunului a poposit in acest brad in toata splendoarea sa, echilibrat de contururile netede ale podoabelor si de nuantele simple, fara prea multe extravagante.

Fiind confectionat din materiale de calitate, bradul “Flori de zapada” va rezista foarte bine pe toata durata utilizarii, isi va pastra maretia si nu va lasa in urma ace sau mizerie. Acest brad reprezinta alegerea ideala pentru cei care iubesc simplitatea si vor sa se bucure de un Craciun cu zapada ca in anii copilariei.

Bradul de Craciun “Flori de zapada” se potriveste de minune in spatiile de birouri linistite, luminoase, cu oameni senini si prietenosi. Atat lumina calda, cat si lumina rece pun in valoare calitatile acestui brad artificial si alura sa impunatoare.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook