Brad de Craciun 210 cm "frig la Venetia"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
055
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Brad de Craciun impodobit, tema „Frig la Venetia”

Lunile de iarna la Venetia sunt o adevarata explozie de culoare si veselie datorita carnavalului care se dezlantuie in pietele si pe strazile fermecatoare ale micului oras. O traditie inceputa oficial in secolul al XIII-lea care continua in fiecare an pe taramurile venetiene si atrage mii de turisti din toata lumea. Arta, istoria si cultura isi dau intalnire la carnaval, iar traditia si inovatia se impletesc pentru a oferi experiente spectaculoase tuturor participantilor.

Bradul de Craciun „Frig la Venetia” te va transpune cat ai clipi in atmosfera exuberanta a celebrului carnaval italian, prin jocul mastilor invaluite in mister. Bucura-te de extravaganta unui eveniment aparte fara sa platesti vreun bilet de avion sau sa pierzi timpul cu transportul. Venetia vine la tine prin acest brad artificial de calitate, decorat cu ornamente atent alese, care amintesc de rafinamentul si exaltarea din perioada carnavalului.

Frigul iernii de la Venetia este indulcit de globulete colorate cu sclipiri argintii, iar mastile venetiene albe, clovnul si podoabe negre asortate completeaza acest brad de Craciun in ton cu spiritul carnavalului. Din varful bradului, un personaj angelic imbracat in straie stralucitoare vegheaza intreaga sarbatoare.

In perioada evenimentului, entuziasmul si buna dispozitie pun stapanire pe intregul oras, care se transforma intr-o comunitate uriasa de masti si costume creative. Mastile aveau rolul de a ascunde identitatea si de a elimina diferentele dintre clasele sociale, astfel incat fiecare venetian sa se simta liber sa fie asa cum isi doreste, fara bariere sau inhibitii. O sarbatoare in care libertatea anonimatului domina laguna venetiana, oferind sansa unei evadari din cotidian.

Concerte de muzica, parade, spectacole de teatru si multe alte activitati distractive fac ca timpul sa stea in loc pe durata carnavalului. Piata San Marco devine neincapatoare pentru localnici si turisti, care petrec impreuna intr-un festival al diversitatii, uitand pentru cateva zile de griji si probleme.

Fastul carnavalului de la Venetia l-am surprins si noi in acest brad de Craciun, dedicat pasionatilor de evenimente speciale. Asadar, daca iti doresti un brad impodobit inedit pentru sarbatorile de iarna, „Frig la Venetia” este solutia pentru a avea parte de traditie, exotism si distractie, toate invaluite intr-o aura de eleganta cu parfum istoric.

Alte fotografii (8)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook