Brad de Craciun 210 cm -"ninsoare de matase"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
094
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Inspirati de silueta delicata a fulgilor de nea si de piruetele lor prin aer, am impodobit un brad elegant folosind un contrast cromatic armonios si o combinatie inedita de texturi pentru un decor de Craciun inedit. Bradul de Craciun "ninsoare de matase" se remarca prin accesoriile bogate si variate, in tonuri rafinate de argintiu si grena, cu efecte de stralucire.

Daca iti place iarna si adori sa privesti cum ninge, in acest brad clasic vei regasi farmecul anotimpului rece imbinat cu nobletea Craciunului, iar spatiul tau de birouri va dobandi o ambianta festiva indiferent de modul in care este amenajat in mod obisnuit.

Bradul de Craciun "ninsoare de matase" iese in evidenta prin coloritul vibrant, dar echilibrat, fiind o prezenta fermecatoare, asortata cu frumusetea iernii. Fulgii mari de nea, florile diafane si globurile in nuante sclipitoare de alb-argintiu amintesc de peisajele si elementele invernale, in timp ce ingerasii argintii si oamenii de zapada veseli, care nu se tem de ger, insufletesc bradul si-l imbraca in bucuria Craciunului. Printre cetinile verzi am mai aninat si un set de globuri grena, ornamentate cu mici insertii aurii. La aceste globuri am asortat o panglica fina, cu modele elegante specifice sarbatorilor de iarna, ce serpuieste printre celelalte podoabe si completeaza cu distinctie coroana bradului.

Varful pomului este marcat de un inger invesmantat in straie purpurii, care transmite un sentiment de pace si solemnitate, in ton cu spiritul Craciunului.

Principalul punct de atractie al bradului "ninsoare de matase" este fasia bogata de organza grena, care ii imbratiseaza crengile de sus pana jos, intr-o spirala frumos proportionata. Realizat cu grija din materiale de calitate, acest brad isi va mentine conturul atragator si simetria pe toata durata utilizarii. Ramurile sale le imita pe cele naturale, dar sunt mai rezistente si isi vor pastra fara probleme forma.

Prin infatisarea sa clasica, bradul de Craciun "ninsoare de matase" va fi bine pus in valoare atat in lumina calda, cat si in lumina rece. Este o optiune practica, foarte potrivita in birourile unde lucreaza oameni pasionati de jobul lor, care stiu sa aprecieze micile bucurii ale vietii si sunt recunoscatori pentru ceea ce au.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook