Brad de Craciun 210 cm -"pivniceri si ingeri"

1,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
081
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Culoarea imbietoare a unui vin rosu sec ne-a inspirat sa impodobit bradul de Craciun “pivniceri si ingeri”, o combinatie inedita intre pasiunea pentru bauturi fine si spiritul sarbatorilor de iarna, cu energia, voia buna si eleganta lor.

Bradul de Craciun “pivniceri si ingeri” este invesmantat in nuante de burgund si rosu, cu accente stralucitoare de auriu, care confera ansamblului un aer plin de rafinament si mister. Am decorat acest brad cu globuri violet, verzi si burgund cu galben, simple sau acoperite de un model ca o plasa fina. Ghirlanda de organza intr-o nuanta solemna de burgund este invelita in plasa aurie, imbracand cu bogatie coroana bradului, in spirala, din varf pana jos. Aceasta se armonizeaza cu fundalul verde al cetinilor si da nastere unui dinamism plin de distinctie. Ornamentele cu paiete vernil aduc o vibratie sclipitoare decorului si insufletesc silueta frumos proportionata a bradului. Realizat din materiale rezistente, de calitate, acesta se remarca prin conturul perfect, fara spatii goale sau crengi care atarna inegal. Acele vor ramane la locul lor pe toata durata sarbatorilor de iarna si nu vor cauza probleme la curatenie.

Decorul bradului impodobit “pivniceri si ingeri” este completat de ingerasii aurii care canta bucuria Craciunului, dandu-i pomului o nota de naturalete. Pentru a simboliza zapada, am strecurat printre ramuri o panglica alba cu insertii de fulgi de nea aurii, astfel incat anotimpul rece sa-si faca simtita prezenta in mod gratios. In varful bradului am asezat o stea ce raspandeste bland in jur caldura sa.

Figurinele de catifea burgund pot fi asemuite, datorita culorii vesmintelor, unor pivniceri gata sa aleaga vinul cel mai de soi si sa-l serveasca regelui cu prestanta. Hainele pivnicerilor din bradul nostru te pot duce cu gandul la costumele unor saltimbanci voiosi, insa ei sunt cat se poate de seriosi in indeplinirea misiunii lor.

Bradul de Craciun “pivniceri si ingeri” este pus in valoare cel mai bine de o lumina calda, potrivindu-se mai ales in spatiile unde lucreaza echipe optimiste si entuziasmate. Optand pentru acest brad te vei bucura de o prezenta eleganta si enigmatica in spatiul tau de birouri, care va trezi curiozitatea privitorilor.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook