Brad de Craciun 210 cm "simfonia fluturilor"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
079
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Daca pentru tine Craciunul este sinonim cu eleganta si stralucire, am pregatit un brad care va decora cu rafinament spatiul tau de birouri. Bradul de Craciun “simfonia fluturilor” emana multa delicatete si va completa cu distinctie orice incapere, indiferent de modul in care este amenajata. Am impodobit acest brad cu ornamente in nuantele calde de auriu si crem, iar pentru un accent de culoare am folosit globuri rosii, de efect.

Bradul de Craciun “simfonia fluturilor” se va face remarcat prin fluturii aurii, cu aripile mari, acoperite de ornamente dantelate, care au poposit printre cetini, fascinati de bogatia coroanei si de simetria sa. Fiind un brad artificial, acesta are o silueta bine conturata si proportionata, fara spatii goale sau crengi inestetice. In plus, optand pentru un astfel de brad, faci o alegere ecologica si practica, iar natura iti va fi recunoscatoare.

Am armonizat simfonia fluturilor cu trandafiri mari in nuante de crem, care confera ansamblului un plus de noblete. Culoarea lor luminoasa transmite afectiune si caldura, sentimente in ton cu spiritul cordial al Craciunului. Alaturi de flori, ornamentele sub forma de conuri aurii impodobesc cu distinctie bradul “simfonia fluturilor” si contribuie la ambianta sa festiva.

Nu se putea ca dintr-un brad elegant de Craciun sa lipseasca rosul, o nuanta plina de vitalitate, simbolizand iubirea, pasiunea si energia vietii. Globurile rosii cu insertii fine de auriu sunt o pata de culoare placuta si echilibreaza gama cromatica a bradului.

O panglica fina din organza, cu modele aurii, decoreaza bradul de Craciun si completeaza simfonia fluturilor. Serpuind lin printre celelalte podoabe, asemenea unei raze de lumina, ea umple de magie bradul, facandu-l sa sclipeasca in lumina.

Varful este decorat de un inger bland, invesmantat in straie aurii, ce aduce cu sine pace si solemnitate, insufletind bradul.

Prin culorile si accesoriile cu care este impodobit, bradul de Craciun “simfonia fluturilor” degaja o stare de bine si invita la relaxare si bucurie. Auriul cald reprezinta o pereche inspirata pentru ramurile verzi, pe care le imbraca in stralucirea sarbatorilor de iarna. Acest brad se potriveste atat intr-o incapere cu lumina calda, cat si intr-una cu lumina rece.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook