Brad de Craciun 210 cm -"Venetia romantica"

1,390 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
069
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Carnavalul de la Venetia ne-a inspirat in crearea unui brad de Craciun romantic, dominat de tonuri calde de caramel si ciocolatiu, care se potrivesc perfect cu bogatia cetinilor verzi. Am redat atmosfera efervescenta a renumitului festival prin sclipirea magica a decoratiunilor si prin ornamentele sub forma de masti elegante. Daca nu ai ajuns la Venetia in timpul carnavalului, poti alege bradul de Craciun “Venetia romantica” pentru a decora spatiul tau de birouri si a-ti mentine astfel pasiunea treaza.

Bradul de lux “Venetia romantica” imbina energia si exuberanta a doua sarbatori fascinante ce au loc pe durata iernii, respectiv Craciunul si Carnavalul venetian, si aduc cu sine un val de buna dispozitie si entuziasm. Daca luna decembrie este dedicata Craciunului, primele doua luni din an vin cu un eveniment care abunda in culoare, scaldat in istorie si cultura. Carnavalul de la Venetia isi are originile in ritualurile antice de trecere de la iarna la primavara si a debutat in secolul al XI-lea. Cu toate acestea, traditia mastilor si costumelor dateaza din secolul al XV-lea, iar cu ajutorul lor participantii la carnaval isi ascundeau identitatea si se eliberau astfel de constrangerile claselor sociale din care faceau parte.

Datorita gamei de culori relaxante, bradul “Venetia romantica” degaja multa liniste, invitand la meditatie si recunostinta. Pe langa mastile venetiene lucrate fin, am asezat in acest brad un set de globuri satinate in tonuri de auriu, care imbraca armonios coroana si ii scot in evidenta silueta somptuoasa. Merele glitterate par invelite in caramel savuros, in ton cu celelalte bunatati de pe masa de Craciun. Pentru a definitiva decorul acestui brad, am folosit valuri de organza bej, care invaluie ansamblul cu maiestuozitate, alaturi de o panglica gingasa, ce combina detalii aurii si bej. In varf am asezat un inger bland cu vesminte pretioase din matase si brocart si cu aripile din pene, care confera bradului o alura solemna.

Romantic si delicat, bradul de Craciun “Venetia romantica” va fi o prezenta placuta in orice spatiu de birouri si va fi bine pus in valoare atat de lumina calda, cat si de cea rece.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook