Brad de Craciun 210 cm "Venetia in rosu"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
040
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Iarna inseamna ger, inghetare, dar si sarbatori pline de veselie si entuziasm. Si aici nu ne referim doar la Craciun sau Revelion. Perioada anotimpului rece aduce cu sine numeroase motive de bucurie, transpuse in manifestari pe masura. Ne-am lasat inspirati de unul dintre aceste evenimente celebre si am impodobit un brad de Craciun cu decoratiuni care te duc cu gandul la Carnavalul de la Venetia.

Bradul “Venetia in rosu” se remarca prin decoratiunile de un rosu aprins, sub forma de masti, echilibrate de accesoriile aurii, care se potrivesc minunat pe fundalul ramurilor de un verde intens. Daca nu ai ajuns la Venetia in timpul Carnavalului, poti folosi acest brad de Craciun pentru a te bucura de magia evenimentului si a aduce un pic din atmosfera sa exotica in propriul spatiu de birouri.

Carnavalul de la Venetia este unul dintre cele mai exuberante evenimente din Europa, o impletire armonioasa de traditie, arta si istorie, in care jocurile de masti si costume creeaza un cadru fascinant. Anual, in lunile ianuarie - februarie, acesta strange pe strazile din micul oras italian mii de oameni dornici de distractie, in cautarea unor experiente de neuitat. Concerte, baluri mascate, parade de costume si manifestari artistice transforma in fiecare an Venetia intr-un furnicar de buna dispozitie.

Avandu-si originea in ritualurile vechi de trecere de la iarna la primavara, Carnavalul de la Venetia a fost mentionat prima data intr-un document oficial in anul 1268. Inca de pe atunci, mastile acopereau chipurile participantilor, astfel ca identitatea acestora era ascunsa, iar pentru cateva zile diferentele dintre clasele sociale dispareau. La umbra anonimatului, oamenii puteau sa se manifeste liber si sa evadeze din rutina.

Mastile, simbolul Carnavalului, domina bradul impodobit “Venetia in rosu” si ii dau un aer de mister. Pentru a fi in ton cu spiritul sarbatorilor de iarna, am completat decorul acestui brad cu flori de Steaua Craciunului, globuri aurii si rosii cu detalii fine, accesorii sub forma de turturi si un stol de fluturi eleganti. O panglica aurie armonizeaza ansamblul, al carui varf este dominat de o stea rosie stralucitoare.

Fuziune intre spiritul Craciunului si cel al Carnavalului Venetian, bradul “Venetia in rosu” va insufleti orice incapere si ii va conferi o alura enigmatica, dar si un caracter festiv.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook