Brad de Craciun 210 cm -"dimineata albastra"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
104
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Diminetile de iarna sunt friguroase si intunecate, iar gerul stapaneste intreaga atmosfera. Noi am imaginat insa un alt inceput de zi, elegant si plin de mister, cu cerul in tonuri intense de albastru si stele aurii ce lumineaza optimiste obscuritatea. Am impodobit bradul de Craciun "dimineata albastra" cu accesorii aurii, sclipitoare, pe o baza de culoare albastra.

Culoare adanca si rece, albastrul calmeaza si invita la meditatie, fiind totodata un simbol pentru serenitate. Aceasta nuanta transmite un sentiment de nostalgie, detasare si echilibru. In contrast cu albastrul, auriul exprima exuberanta, bogatie si lux. De-a lungul timpurilor, el a fost asociat cu puterea regilor si a aristocratilor, iar in prezent continua sa se impuna in cele mai rafinate si sofisticate cadre. Solar si fastuos, auriul iese in evidenta prin luminozitate, aducand cu sine speranta unui viitor mai bun.

In bradul de Craciun "dimineata albastra" am armonizat aceste doua nuante, astfel incat se completeaza si se pun in valoare reciproc. Ornamentele specifice sarbatorilor de iarna, de culoare aurie, dau eleganta si stralucire bradului. Florile de Poinsettia Steaua Craciunului, ingerii, globurile sferice sidefate si decoratiunile sub forma de turturi ies in evidenta pe fundalul verde al cetinilor. Alaturi de acestea, albastrul coloreaza globurile acoperite cu paiete si ghirlanda simpla din organza ce imbraca bradul in spirala, de sus pana jos, si confera profunzime ansamblului. O panglica in nuante de ciocolatiu, decorata cu elemente aurii, completeaza paleta bogata de ornamente a pomului.

Pentru varful bradului am ales un inger imbracat in straie aurii, cu aripile larg deschise, asortat cu restul podoabelor, care simbolizeaza solemnitatea Craciunului si aduce pace in jurul sau.

Lucrat din materiale de calitate, acest brad de Craciun isi va mentine prospetimea pe toata durata sarbatorilor de iarna, indiferent de locul in care va fi amplasat sau de temperatura ambientala. Nu va face probleme la curatenie deoarece nu lasa in urma ace sau praf, iar silueta sa bine proportionata, fara goluri inestetice, va ramane intacta.

Clasic, echilibrat, fara artificii de decorare, bradul de Craciun "dimineata albastra" se va potrivi atat intr-un spatiu de birouri cu lumina calda, cat si intr-unul unde predomina lumina rece.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook