Brad de Craciun 210 cm "flori de iarna"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
124
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Daca te afli in cautarea unui brad de Craciun impodobit cu ornamente traditionale, in nuantele specifice sarbatorilor de iarna, iti recomandam bradul "flori de iarna". Echilibrat si simplu, acest brad transmite bucuria Craciunului imbinand decoratiunile festive rosii si aurii pe fundalul de un verde proaspat.

“Florile de iarna” care inveselesc cetinile bogate sunt celebrele Poinsettia, nelipsite din decoratiunile de Craciun. Originara din Mexic, Poinsettia sau Steaua Craciunului este o planta ce isi ia numele de la primul ambasador al Statelor Unite in Mexic, Joel Roberts Poinsett. Poinsettia a inceput sa fie cultivata ca planta de apartament din anii 60, iar ulterior a devenit o prezenta indragita in aranjamentele florale si coronitele de Craciun, alaturi de vasc sau ilex. Florile de Poinsettia sunt, de fapt, un buchet de frunze terminale dispuse in forma de stea, care se coloreaza in rosu, roz, alb sau galben.

Realizate din materiale de calitate, florile artificiale de Steaua Craciunului din bradul "flori de iarna" vor rezista foarte bine indiferent de temperatura ambientala si cantitatea de lumina. In plus, au o textura catifelata, sunt estetice si placute la atingere.

Din acest brad clasic nu puteau lipsi globurile. Aurii, incarcate de stalucire, bordo sau rosii cu modele aurii, globurile insufletesc ramurile si le confera accente de eleganta. Ingerasii aurii canta veselia Craciunului, in timp ce figurinele sub forma de reni te transpun in atmosfera magica, de poveste, a iernii. Varful este pus in valoare de o stea aurie sclipitoare, care echilibreaza silueta bradului si ii da o aura de maretie.

Nu am vrut sa incarcam prea tare acest brad de Craciun, pentru ca ramurile sale verzi sa iasa in evidenta cat mai bine. Totusi, pentru a definitiva decorul pomului, am utilizat o panglica fina, cu tenta aurie, care serpuieste alene printre celelalte ornamente si le armonizeaza.

Indiferent ca este va fi amplasat intr-un spatiu clasic sau modern, bradul "flori de iarna" va aduce spiritul Craciunului prin coloritul sau si prin podoabele tipice. Se potriveste foarte bine atat intr-o camera cu lumina calda, cat si intr-una cu lumina rece, in ambele situatii aducand cu sine o ambianta calda si prietenoasa, plina de naturalete.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook