Brad de Craciun 210 cm "fluturi grena"

1,590 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
125
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Iti plac fluturii si iti doresti sa-i ai in preajma chiar si iarna? Alege pentru spatiu tau de birouri bradul de Craciun "fluturi grena" si te vei bucura de prezenta lor pe toata durata sarbatorilor de iarna, intr-un cadru feeric, in ton cu atmosfera festiva a acestei perioade. Imbinand nuante de grena si alb, acest brad impodobit va aduce cu sine un plus de eleganta in orice spatiu.

Bradul de Craciun "fluturi grena" iese in evidenta prin decoratiunile grena sub forma de fluturi cu aripile intinse, peste care a picurat auriu. Ei s-au adunat in acest brad pentru a-i da un aer festiv si au cucerit coroana bogata cu gingasia lor. In traditia japoneza, fluturii sunt asociati cu sufletele oamenilor, in timp ce amerindienii il considerau un simbol al bucurie si al pacii. Alte semnificatii atribuite fluturilor sunt de libertate, puritate si depasirea limitelor, precum si de dezvoltare personala si transformare. Delicati si eleganti, fluturii seamana cu niste flori inaripate, ce-si poarta cu voiosie culorile. Ca veni vorba de flori, in bradul "fluturi grena" am aninat si cateva flori delicate de amaryllis, albe, cu irizatii, care contrasteaza placut cu nuanta de grena a fluturilor, echilibrand bradul.

Am completat decorul bradului de Craciun "fluturi grena" cu un set de globuri sclipitoare, pline de rafinament, care se fac remarcate placut pe fundalul verde al cetinilor. Globurile albe, sferice, par niste bulgari de zapada pufoasa. Alaturi de acestea, am asezat in brad globuri de un roz-cenusiu si globuri cu suprafata mata, argintii, precum si globuri micute, roz-stralucitoare. Pentru a definitiva ornamentatia bradului am folosit o panglica fina de organza, intr-o culoare asortata cu fluturii, ce contribuie la senzatia de diafan emanata de intreg ansamblul.

Varful bradului l-am impodobit cu un inger maiestuos, ce vesteste bucuria Craciunului. Invesmantat in straie purpurii, acesta se armonizeaza cu restul decoratiunilor si pune in valoare silueta simetrica, bine proportionata a bradului.

Bradul de Craciun "fluturi grena" are o alura regala si va impodobi cu succes un spatiu elegant, decorat simplu, in culori calde. Se potriveste foarte bine in birourile unde lucreaza oameni profesionisti, cu bun gust, atenti la detalii.

Alte fotografii (1)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook