Brad de Craciun 210 cm -"zana panseluta"

1,290 Lei+TVA

Disponibilitate:
In stoc
Codul produsului:
093
Fabricant:
Bradstar
Acesta este un catalog de produse, nu un magazin online. Poti selecta produsele care te intereseaza si sa ne trimiti o lista parcurgand procesul pana la finalizare. Te vom contacta apoi pentru a stabili impreuna cea mai buna optiune. Produsul va apare pe site ca fiind rezervat dupa ce ne vei da o comanda ferma.

Inchiriem doar brazi de craciun artificiali profesionali.

Descriere

Culoarea delicata a panselutelor ne-a inspirat pentru decorarea bradului de Craciun “zana panseluta”, o alegere potrivita pentru persoanele care iubesc nuantele calde de mov si lilia. Movul era considerat o culoare nobila in trecut, fiind un simbol pentru lux, somptuozitate si bogatie. Decoratiunile vesele mov-deschis transforma bradul nostru intr-o prezenta usor misterioasa, dandu-i o tenta eleganta si sclipitoare, in ton cu atmosfera festiva care domina perioada sarbatorilor de iarna si in special Craciunul.

Movul nu se incadreaza in categoria nuantelor traditionale pentru a impodobi un brad de Craciun, iar panselutele sunt o prezenta neobisnuita iarna, insa noua ne-a placut ideea unui joc inedit de nuante, mi ales ca movul accesoriilor se potriveste de minune cu verdele proaspat al cetinilor.

Personajul central al acestui brad este insasi Zana panseluta, o faptura diafana, de poveste, cu parul blond si invesmantata intr-o tinuta rafinata de culoare lila, cu accente de roz. Rochita ii este decorata cu modele fine, migalos lucrate, care te duc cu gandul la tematica iernii. Zana panseluta este inconjurata de o gama variata de podoabe, care mai de care mai stralucitoare: globuri mov, simple sau imbracate cu paiete, fulgi de nea argintii, flori din organza roz, fluturi cu aripile incarcate de magie, ingerasi plini de voie buna. Toate acestea confera bradului impodobit “zana panseluta” o nota de feerie calda si pastelata, asortata cu spiritul cald al Craciunului. Manunchiuri de fire argintii sclipesc in lumina si dau bradului un plus de maretie, asemenea unor artificii exuberante.

O ghirlanda generoasa de organza, fina ca o spuma, imbraca bradul din varf si pana la baza, armonizand toate podoabele care se ivesc printre crengi. Din varful bradului vegeheaza o stea norocoasa, care da putere zanei, astfel ca aceasta este gata sa indeplineasca o dorinta tuturor celor care mai cred inca in farmecul Craciunului si in adancul inimii se simt copii.

Bradul nonconformist “zana panseluta” va completa cu distinctie un spatiul de birouri unde lucreaza oameni creativi, optimisti, care iubesc povestile. Datorita zanei ce isi are salas printre ramuri, acest brad va fi o prezenta blanda si prietenoasa indiferent de incaperea in care va fi amplasat.

Alte fotografii (2)

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook