Termeni si conditii

Compania noastra se ocupa exclusiv cu INCHIRIERE BRAZI DE CRACIUN PROFESIONALI, ARTIFICIALI, IMPODOBITI, catre companii cu birouri pe raza Bucurestiului.

  • Pretul afisat pe site in dreptul fiecarui brad de Craciun include:

- inchirierea propriu-zisa a bradului, a instalatiei de lumini precum si a podoabelor;

- manopera de montare, impodobire si demontare si preluare a podoabelor (podoabele se predau si preiau pe baza de proces-verbal);

- transportul si livrarea in locatia beneficiarului;

- transportul si preluarea la demontarea bradului de Craciun

  • Pretul de inchiriere afisat pe site este valabil pentru orice perioada de inchiriere care include Craciunul anului in curs.  Perioada de inchirere este aleasa de beneficiar la momentul lansarii comenzii.
  • Inchirierea brazilor de Craciun se face numai catre companii, pe baza de contract, iar livrarea si montarea este disponibila numai pe raza Bucurestiului.
  • Plata serviciilor de inchiriere a bradului de Craciun se face in avans, inainte de livrarea bradului.
  • Fotografiile de pe prezentul site sunt autentice si reprezinta produsele reale livrate spre inchiriere de catre Bradstar SRL.
  • Fiecare produs afisat pe site este unicat; nu este posibila duplicarea unui model (cu exceptia celor care apar duplicate pe site).
  • Pentru evenimente scurte (inchiriere brad de Craciun de la 2 la 24 de ore) in perioada 09-20 decembrie oferim un discount de 10% fata de pretul afisat in site.

 

Bradstar- echipa de profesionisti

Inchiriem brazi de craciun artificiali profesionali de interior, pentru firme, pe raza Bucurestiului. Fiecare produs este unicat, si este rodul creatiei atente si pasionate a unei echipe de oameni dedicati misiunii de a aduce bucurie clientilor lor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Va invitam sa va rezervati din timp (de preferat in luna octombrie) bradul dorit. Dupa ce produsul apare pe site ca "rezervat", el nu mai este disponibil in sezonul curent. Fotografiile din acest site sunt autentice si au fost realizate 100% cu brazii si podoabele noastre. Deoarece brazii se impodobesc manual la fata locului, pot apare diferente minore de design.

Contactati-ne

0744 202 495
contact [at] bradcraciun.ro

Facebook